U6+U8 mix årgang 2010-2012

Børn hjælper børn - igen i år - idag får børnene lodder med hjem

10. nov. 2018, kl. 09.16

Børn hjælper børn – igen i år

Igen i år skal vi i Greve Håndbold sælge julelodder for Børnehjælpsdagen.  Alle får en pose med 20 lodder, der skal sælges for 25,- pr. lod.  Overskuddet går til Børnehjælpsdagen, der hjælper anbragte børn og unge og til os selv i Greve Håndbold. Lodderne udleveres i dag til træning :-)

Kom i gang

Det er en af klubbens gode indtægtskilder og derfor er det vigtigt at I som forældre bakker op om opgaven. Hjælp børnene med salget, sælg til famille, venner, naboer, kollegaer, ja hvem som helst. Det er en god idé at være hurtigt ude, så er det nemmere at komme af med lodderne. I skal selvfølgelig helst sælge alle lodder.  Aflevere pengene, der skal være 500,-  til mig i en pose med barnets navn. Du kan også indbetale på mobilepay på 31373918. Skulle du mod al forventning have lodder i overskud, er det ekstremt vigtigt, at lodderne bliver afleveret til mig i en pose med navn på, da vi ellers skal betale for dem.

Vi skal være færdige inden jul
Du skal have solgt dine lodder og afleveret penge til mig senest til træning lørdag d. 15. december, da jeg vil afregne med klubben inden jul.

Sådan gør I
Fortæl at loddet koster 25 kr. Vi tjener 12 kr. pr lod resten går til Børnehjælpsdagen. Fortæl hvad man kan vinde. Man kan med det samme se om man har vundet et gavekort på 200 kr. til en af de kæder, der står på loddet. Der er også mulighed for at være med i lodtrækning om entrébilletter til forlystelsesparker eller en rejse. Hvis folk vil betale med mobilepay, så vær klar med nummeret, skriv det evt. på et skilt. Brug jeres eget nummer og send så videre til mig.

Jeg håber, at vi på u8 får solgt sindssygt mange lodder!

Læs mere på www.bhd.dk/lotterier

Vh

Liselotte